Budi onaj frend koji poklanja najbolje poklone ?

Budi frend koji poklanja najbolje poklone

Dragi čitatelju, naš internet trgovina omogućuje ti pronalazak cool poklona za tvoje najdraže. 

Zašto su naši pokloni toliko savršeni?

Zato što ćeš ih kreirati TI! Da, baš ti! 

Znamo, znamo, pitaš se sada kako te poklone možeš izraditi?

Objasnit ćemo ti, ne brini. 

Idemo dakle redom, od izbora poklona i tvoje ideje, do dostave na kućni prag i sreće na licu darovane osobe.

Odaberi poklon za svaku prigodu 

Kada dođe vrijeme darivanja, godišnjica veze ili braka, rođendana, imendana, krštenja, krizme, početka ili završetka školovanja, svi smo u istom problemu. 

Bezglavo tragamo za originalnim poklonom kojeg ponekad nažalost i ne uspijemo pronaći. No stvari se mijenjaju, jer od danas imaš priliku svoju voljenu osobu iznenaditi jedinstvenim poklonom – poklonom koji je prilagođen njenim željama i tvoje mašte djelo.

Da, da, da, mi se ne šalimo ?.

Dopusti nam da ti predstavimo nekoliko super ideja koje te mogu inspirirati prilikom darivanja. Spremi se, jer polijećemo!

Ideje za personalizirane poklone 

One najmlađe razveseli šarenima slagalicama ili kišobranom na kojem se nalazi slika njihovog najdražeg super junaka iz crtića ili malog psa Fredi.

S druge strane, za one starije pripremi nešto ozbiljnije. Primjerice, pokloni magičnu šalicu  s cool natpisom ili imenom te osobe, personalizirani privjesak za novi auto, predivno foto kamen kao poklon za dodjelu diplome ili keramički magnet koji će zauvijek sačuvati tvoju romantičnu prosidbu.

Ideja je puno. Samo se prepusti mašti i vjeruj nam, pogriješiti nećeš!

Kad konačno odabereš poklon i personaliziraš ga svojom maštom, mi se bacamo na posao punom parom kako bismo ideju pretvorili u nešto vidljivo i opipljivo.

Nakon toga, otrčat ćemo na poštu i stati u red jer znaš kako je, gužve na pošti su velike, a nama je stalo da poklon na tvoj kućni prag ne dođe za mjesec dana kao za sam vrag.

Drugim riječima, izrada je 100% sigurna, a dostava munjevito brza. Odlično za tebe ako poklon tražiš u zadnje čas. I za sam kraj, znaj da ti želimo uživanje u kreiranju i veselom darivanju.

https://youtu.be/RfMTx1OFtAs