Personalizirani medo s tvojim dizajnom

Personalizirani medo s tvojim dizajnom u 2 klikova

Vratimo se nakratko zajedno u prošlost i prisjetimo se nekih od najljepših trenutaka iz djetinjstva.

Kao i većina djece, sigurno si odrastao uz prijatelje iz kvarta ili vrtića, možda i sestru ili brata. Vrijeme provedeno s njima vjerojatno pamtiš po dragocjenim uspomenama koje odolijevaju zaboravu. 

No osim njih, sjećaš li se možda i nekih drugih prijatelja? Malo ćemo te podsjetiti. 

Nisu bili pretjerano rječiti, a pravili su ti društvo i kada nikog drugog nije bilo pored tebe. Nisu s tobom trčali i skakali, a uvijek su bili raspoloženi za bezbrižne i mirne trenutke u dvoje. Tvoj najdraži plišanac možda više nije dio tvog života, ali i dalje ga pamtiš kao jednu od najmekših uspomena iz najranije dobi.

Upravo taj osjećaj nekome možeš pokloniti i ti. 

Izaberi jedan od tri medvjedića iz naše ponude i personaliziraj ih svojim dizajnom.

Ne postoje klinci i klinceze na čijem popisu želja nema barem jednog plišanca, a naš mali pufasti medo ispunit će svaku od njih. Čak ni oni starijeg uzrasta neće tako lako odoljeti toj umiljatoj i mekanoj životinjici. 

Primijetit ćeš kako su naši medvjedići i modno osviješteni jer dolaze obučeni u običnu ili hoodie majicu. A o tome kako će one izgledati, odlučuješ ti. 

Najprije izaberi onog koji ti se više sviđa. Ili izaberi obojicu, razumijemo da nije jednostavno izabrati slađeg kad su oba tako neodoljiva. ? Personaliziraj ga motivom po izboru i nečiji novi prijatelj vrlo brze stiže u tvoj dom. 

Nadjeni mu i ime, podari ga nekome, razveseli dragu osobu ili pak samog sebe. 

Za rođendan ili proslavu, godišnjicu ili samo običan dan u godini. 

Što god odlučio, ne možeš pogriješiti. Da mogu govoriti, i medvjedići bi to potvrdili! ?