Izraditi personalizirani poklon nikad nije bilo lakše?

Izraditi poklon nikad nije bilo lakše

Za Valentinovo si se nekako izvukao s poklonom jer s bombonijerom i crvenom ružom ne možeš pogriješiti. Da je bar tako! Nakon što si ponosno dao poklon svojoj odabranici, skoro si ružom dobio po glavi. Žene nikad sretne…

I k’o za vraga, uskoro vam je i ta godišnjica. Iako si već „skenirao“ sve moguće poklone po trgovinama, ništa ti se ne sviđa. Odnosno, bojiš se da se ništa neće sviđati njoj. Zato si ovog puta odlučio zasukati rukave i potruditi se oko personaliziranog poklona, oko nečeg što će biti jednako atraktivno i korisno tvojoj boljoj polovici. Tražiš poklon s kojim će se radosno hvaliti svojim frendicama! A ne da te njime tuče po glavi :D.

Dakle, već smo rezimirali kako si napravio 12+ tisuća koraka u jednom danu i bezbroj posjeta stranim i domaćim web shopovima. Konačno si odlučio – poklon ćeš izraditi sam.

No tek što si donio jednu odluku, moraš  drugu. Kako sada izabrati između personalizirane šalice s njezinim imenom, šljokičastog jastuka ispod kojeg se krije tajna poruka samo za nju i personaliziranih puzzli od 120 komada koje ćete zajedno slagati na tu prekrasnu romantičnu večer, vašu godišnjicu?

Nakon tri sata premišljanja, odlučio si se ne za jedan, ne za dva, već za sva tri poklona! 😀 Kako i ne bi, ipak je tvoja draga posebna!

No, znaš li sam izraditi navedene poklone?

Ako te brine to pitanje, slobodno predahni, jer zato smo tu mi.

U nastavku ćemo ti objasniti kako u samo dva koraka svoju ideju pretvoriti u stvarnost.

PRVI KORAK: IZABERI PROIZVOD BEZ DIZAJNA

Sada je vrijeme da se zavališ u svoj najudobniji stolac, zasučeš rukave i odabereš proizvod koji želiš personalizirati. Recimo da si kliknuo na personalizirane puzzle od 120 komada.

Izaberi proizvod i personaliziraj ga u par klikova

Korak prvi riješio si dok smo rekli keks i slobodno prijeđeš na drugi, odnosno ZADNJI korak.

DRUGI KORAK: SLOŽI DIZAJN

Personalizirani pokloni s tvojim dizajnom

Kako bi izabrane puzzle bile personalizirane, sada trebaš usnimiti vašu fotografiju i po želji dodati neku poruku koju želiš prenijeti svojoj boljoj polovici.

Slobodno se igraj bojama i raznim fontovima, zato smo ih i dodali u ovaj naš mali program.

Nakon što si napravio cijeli dizajn baš onako kako si zamislio, vrijeme je da isti spremiš, a zatim ga dodaš u košaricu.

I to je to, bilo je lako, zabavno i – personalizirano!

Zar ne? 😉

Klikni ovdje i započni s kreiranjem personaliziranog poklona SADA.

Video tutorijal

https://youtu.be/RfMTx1OFtAs