Personalizirani pokloni – Mjesto gdje vaše najluđe ideje postaju stvarnost!

Personalizirani pokloni za svakoga

Drage čitateljice i dragi čitatelji,

drage kreatorice i kreatori,

dragi ljubitelji personaliziranih poklona, dobrodošli!

Bas smo sretni i ponosni što vam danas možemo predstaviti našu top kolekciju personaliziranih i unikatnih poklona koje smo dugo „kuhali“ u našoj kreativnoj radionici. Znate, i nama je, kao što je vjerojatno i vama, dozlogrdilo traženje poklona po raznim trgovinama jer je uglavnom riječ o plastičnim glupostima i serijskoj proizvodnji koja se nama ne sviđa.

Mi smo vam više tipovi za unikatne i personalizirane stvari. Možda je to zato što se volimo osjećati posebnima kada nas netko daruje, a priznajemo da smo ponekad i pomalo senilni pa nam naše ime na personaliziranoj šalici ili jastuku puno znači ;).

A kako smo nekako „nanjušili“ da si i ti pobornik klana personaliziranih poklona, u nastavku ćemo te kratko upoznati s našom ponudom.

Personalizirani pokloni za sve generacije i životne uloge 

Personalizirani keramički lončić ili metalni lončić za one malo manje spretne super je poklon koji darovana osoba može koristiti kod kuće, u uredu ili na gradilištu, a može ga čak ponijeti sa sobom na kampiranje. Poklon je idealan u trenutcima kada cijela obitelj ili društvo dolaze na slavlje jer će osoba u svakom trenutku znati koji lončić je njen.

Ako pak se slavljenik ili slavljenica vole maziti, personalizirani jastuk s fotografijom vašeg prvog spoja bit će pun pogodak, naročito ako ga daruješ na godišnjicu ili na Valentinovo.

Za rođendane, diplome, svatove i slične velike dane, tu su i personalizirani privjesci s porukom ili imenima po želji, personalizirani keramički magneti ili photo kamen, odnosno photo staklo na koje će se također lijepo uklopiti zajedničke najdraže uspomene. 

Tvoj dečko je gamer i misliš da mu se neće svidjeti niti jedan od ponuđenih poklona? Jok, varaš se! Zamisli podlogu za miš personaliziranu kadrovima iz Star Warsa. Ma neće joj moći odoljeti, kažemo ti to samo tako, a sigurni smo da ćeš se u to uvjeriti i čim poklon izvadiš iz poklon vrećice!

Biraš li pak poklon za baku ili djeda, personalizirani kišobran s nekom lijepom fotografijom i imenom poklon je koji će ih razveseliti, a moći će se na njega i malo osloniti kada ih zabole noge ;).

Baš kao što smo ti najavili, „skuhali“ smo odlične personalizirane poklone, po odličnim cijenama, za sve generacije i zanimanja.

Zato brzo klikni na web trgovinu i izaberi ili napravi poklone za tvoje vesele slavljenike!