Log in / Register

# Napiši barem 1 slovo za potragu # Pritisni ESC za zatvaranje potrage

Trgovina

Personalizirana kutija za vino

15.50 

Visina: 34,5 cm
Dužina: 9,5 cm
Širina: 9,5 cm
Materijal: Paulownia drvo s ručkom od užeta

Količina
Kategorija
Oznaka
Podijeli na

Opis

Planirate li poseban trenutak ili tražite idealan poklon za nekoga kome je vino dragocjeno? Naša personalizirana kutija za bocu vina pruža nevjerojatno elegantno rješenje, omogućavajući vam da stvorite nezaboravan dojam. Ova jedinstvena kutija ne samo da čuva vašu omiljenu bocu vina, već i prenosi poseban osjećaj ljubavi i pažnje.

  1. Izrađena od Paulownia Drva: Ova kutija nije samo estetski privlačna, već je i izrađena od paulownia drva, čime osiguravamo dugovječnost i kvalitetu.
  2. Ručka od Užeta: Dodali smo dodir rustičnosti s ručkom od užeta, pružajući proizvodu autentičan i prirodan izgled.
  3. Mogućnost Vlastitog Dizajna: Želimo da vaš poklon bude jedinstven. S našom kutijom, možete izraziti svoju kreativnost birajući vlastiti dizajn.

Kreirajte Vlastiti Dizajn na kutiji za vino

S našom uslugom “Izrada vlastitog dizajna,” omogućavamo vam da prenesete svoju kreativnost na ambalažu za vašu omiljenu bocu vina. Bilo da se radi o rođendanu, obljetnici ili posebnom događaju, stvaranje personaliziranog dizajna dodaje dozu jedinstvenosti vašem poklonu. Dizajnirajte kutiju s imenima, datumima ili posebnim porukama koje će vaš dar učiniti posebnim i nezaboravnim.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNatrag u trgovinu