Postani Affiliate na personaliziranim poklonima

Posao na internetu u 2023. godini postaje sve popularniji način zarade.

Svatko tko ima računalo ili mobitel povezan s internetom može početi zarađivati na internetu već danas.

Kako zaraditi na internetu?

Affiliate marketing danas je sve popularniji način zarade na internetu, a sve se svodi na proces zarade od provizije nakon preporuke proizvoda kupcima.

Vi kao posrednik nakon svake izvršene narudžbe dobivate novčanu naknadu za prodaju. Koliko možete zaraditi ovisi isključivo o tome koliko ćete se angažirati i biti ustrajni u promidžbi naših proizvoda. Mogućnosti zarade su neograničene, a mi ćemo se pobrinuli da Vaš trud ne ostane nezapažen, te ćemo ga nagraditi s većom provizijom ovisno o broju narudžba.

Broj narudžba Iznos provizije
100 10%
200 15%
300 20%
više od 500 25%

Kako funkcionira affiliate program?

  • Izradite affiliate račun ovdje.
  • Nakon što izradite affiliate račun logirajte se na upravljačku ploču Affiliate programa koji vam omogučuje praćenje vaših klikova, prodaje, zarade i mogučnost izrade vaših linkova.
  • U “Oglasi/Linkovi” nalazi se generator koji daje vaš link za promoviranje. Na generatoru linka za praćenje upišete link prozvoda iz našeg shopa na koji želite da se linka. Primjer vašeg ID linka: https://www.personalizirani-pokloni.hr/nas-odabir/?wpam_id=2
    Url generator
  • U slučaju da posjetitelj obavi kupnju, program prepozna da je posjetitelj došao sa tvog linka i u tvoj affiliate korisnički račun zabilježi iznos za proviziju.
  • Web preglednik sprema podatke u obliku kolačića na 30 dana. To znači da dobivate isplatu i u slučaju kada vaš posjetitelj proizvode naruči nakon nekoliko tjedana od trenutka prvog pristupa našem web shopu neposredno s tvog affiliate linka.

Pitanja?

Pitaj nas na info@personalizirani-pokloni.hr

* Uvjte poslovanja možete pročitati, ovdje.