Dizajniraj Hoodice i Majice koje pričaju tvoju priču

Personalizirane Hoodiece i Majice s tvojim dizajnom

Prigoda je puno, ideja je malo. Kužimo. Zato smo tu. Predstavljamo ti čaroban svijet u kojem ne moraš razbijati glavu, noge i ruke u potrazi za poklonom koji će oduševiti drage ljude. Zimske i ljetne varijante udobnih, mekanih i personaliziranih hoodica i majica čekaju te na našem web shopu. Ne postoji osoba na ovom svijetu koja ih ne voli. Prikladne za posao, čilanje na kauču i planinarenje, poklon su koji će razveseliti svakoga, u svakoj prilici. U njima se možeš sakriti od svijeta, ali i biti ono što jesi. A kad te zagrli hoodica s fora dizajnom ili porukom, osjećaš se kao da si na vrhu svijeta!

 

KOME, KADA, KAKO? SVIMA, UVIJEK, LAKO!

Personalizirane Majice i Hoodice za kompanije

Obuci ekipu s posla u super hoodice i majice. Dodaj logo, moto i personaliziranu poruku za svakog posebno. Programer koji kuha najbolju kavu, Manager koji peče najbolje kolače ili zakelji fotku s posljednjeg team buildinga. Dizajn kreiraš, dizajniraš i određuješ ti! Personalizirana majica za kompanije s logotipom

Pokloni za posebe prigode: Rođendani i imendani!

Riješi sve rođendanske i imendanske muhe jednim udarcem. Maja je luda za izlascima, Marko je kvizaš godine a Mirko apsolutno uvijek kasni. Nina prestaje pušiti iz sedamdeset i devetog pokušaja, a tata je najavio top pet novogodišnjih odluka. Zaogrni svoje frendove i familiju njihovim najupečatljivijim navikama, odlukama i karakteristikama. Bit će oduševljeni i poklonom i činjenicom koliko ih dobro poznaješ.

Hoodie s posebnim dizajnom za ekipu!

Imaš onu svoju ekipu još iz osnovnjaka. Vaše interne fore nitko ne kuži i jednim si pogledom ispričate priču. Imate vlastiti jezik i zajedno se smijete čudnovatim stvarima. Zato vaše prijateljstvo toliko dugo i traje. Obilježi sto godina vašeg pajdaštva vlastitim dizajnom na hoodici ili majici.

Personalizirane dječje majice za poseban i jedinstven stil

Kreiranje vlastitog stila započinje već u najranijoj dobi. U našoj šarenoj ponudi pronađi majice za djecu različitih boja, tekstura i obilježja. Personaliziraj majice za djecu po svom vlastitom izboru. Ime, omiljeni lik iz crtića ili nešto treće. Odaberi ono što misliš da će se tvojoj djeci najviše svidjeti. Proces personalizacije je super jednostavan. Uvjeri se!

Jedinstvene majice s imenima – stvorite svoju vlastitu modnu kolekciju

Razgledaj personalizirane majice s imenima u našoj ponudi. Personalizirana majica odličan je odabir za svaku prigodu. Riješi se muke oko izbora poklona za rođendane, imendane i ostale važne dane koji se obilježavaju. Ime već znaš, preostaje ti samo da odabereš majicu. Kojim imenom personaliziraš koju majicu? Ti odlučuješ!

Crne, bijele ili crvene, sve su izrađene od 100% pamuka. Iako su super izdržljive, mazi ih, pazi i peri na 30°C. Trajat će ti cijelu vječnost. E, ako i postoji išta bolje od poklona u obliku personalizirane hoodice ili majice, onda je to činjenica da tvoj poklon stiže munjevito brzo. U roku od 3 do 6 radnih dana, na tvoja će vrata pokucati najbolji poklon na svijetu. Inače, personalizirani pokloni odličan su odabir za svaku priliku. Čekiraj naš web i dizajniraj poklon u kojem će se uživati godinama!